Рибні оладки — корисна універсальна страва, разюче легка в приготуванні. Вибирайте рибу на свій смак — минтай, хек, тріска. Рибні оладки прекрасно урізноманітнять ваш повсякденний раціон. Читайте покроковий рецепт приготування в нашому матеріалі.
Більше на тему: Форель з кіноа від Юрія Ковриженка
Інгредієнти:
- Рибне філе — 500 г.
- Яйця курячі — 2 шт.
- Сметана — 100 г.
- Борошно пшеничне — 3 ст.
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Сіль — 0,5 ч.л.
- Спеції — за смаком
Приготування:
- Пропустіть через м’ясорубку рибу і цибулю.
- В отриманий фарш додайте яйце, сметану, сіль і спеції.
- Поступово додавайте борошно, щоб вийшло густе тісто.
- Обсмажуйте на повільному вогні під кришкою до готовності.
Більше на тему: Фотодобірка: топ-5 рибних страв від Юрія Ковриженка
Смачного!