PC0tIDxzY3JpcHQgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0taWQ9IjEyNDkiDQpkYXRhLW91dHN0cmVhbS1mb3JtYXQ9ImZ1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLXNpdGVfaWQ9IlNUQl9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJzdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIuYWR0ZWxsaWdlbnQuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Англійський сніданок: двошаровий сирний кольоровий омлет

25.11.2015

Омлет с лого

Необхідні інгредієнти:

Яйце куряче – 5 шт

Базилік – 1-2 гілочки

Петрушка – 1-2 гілочки

Куркума – 1 ч.л.

Молоко – 100 мл.

Сир плавлений КОМО «Вершковий» – 30 гр.

Сіль – за смаком

Перець – за смаком

Оливкова олія – 2 ст.л.

 

Спосіб приготування:

VershkoviyТри яйця, 50 мл молока, базилік та петрушку, збиваємо у чаші блендера протягом 1 хвилини. Додаємо сіль та перець за смаком. Змащуємо пательню оливковою олією. Виливаємо суміш на пательню та ставимо її у духову шафу, розігріту до 160 градусів на 5 хвилин.

Блендер ополіскуємо, поміщаємо туди 2 яйця, 50 мл молока, куркуму, сіль та перець за смаком. Збиваємо протягом хвилини.

Дістаємо зелений омлет з духової шафи, знімаємо його з пательні. Змащуємо пательню оливковою олією. Заливаємо помаранчеву омлетну суміш на пательню та поміщаємо у духову шафу на 4 хвилини. Потім дістаємо, посипаємо тертим плавленим сиром  КОМО «Вершковий» та викладаємо зелений омлет зверху. Ставимо у духову шафу ще на 3 хвилини.

Після того, як омлет буде повністю готовий, його можна прикрасити помідорами чері, бебі-моцарелою та листям петрушки.

Нехай смакує!

 

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: