PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci5hZHRlbGxpZ2VudC5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4xMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Неймовірні сирні чіпси з лавашу

23.11.2015

12345

Інгредієнти:

Лаваш – 2-3 шт.

Яйце куряче – 1 шт.

Сметана (20%) – 200 гр.

Сир плавлений КОМО «Дружба» – 1 шт.

Сир твердий Комо «Тенеро» – 50 гр.

Зубчик часнику

Суміш перців

Хмелі-сунелі

Сіль

Процес приготування:

Tenero_3d_300dpi_velЛаваш розрізати на шматочки будь-якої форми. Сир твердий КОМО «Тенеро» натерти на дрібній тертці або перемолоти в крихту в блендері. Змішати яйце, плавлений сир, сметану і спеції. Додати сіль і видавити 1 зубчик часнику. (Зі спеціями можна експерементувати. Наприклад, додати паприку за смаком)

Ретельно перемішати суміш, але не збивати.

Змастити шматочки лаваша отриманим соусом і притрусити подрібненим твердим сиром.

Помістити в духовку на 5-10 хвилин за температури 190 градусів. Слідкуйте, аби чіпси не пригоріли. Деко змащувати не потрібно.

Смачного!

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: