Інгредієнти:
Твердий сир КОМО Тенеро – 100 гр.
Плавлений сир КОМО Вершковий – 1 шт.
Яйце – 2 шт.
Молоко – 130 мл.
Мука – 4 ст.л.
Прованські трави за смаком
Процес приготування:
Натираємо увесь сирок КОМО Вершковий на мілкій тертці. Жовтки віддаляємо від білків та збиваємо білки з щіпкою солі в піну. У жовтки додаємо прованські трави, половину молока та муку, розтираємо до однорідності.
Додаємо залишок молока та сир, перемішуємо. Акуратно додаємо білки, перемішуємо. Ставимо у розігріту до 185 градусів духову шафу і випікаємо 15-20 хвилин до золотавої скоринки. Нехай смакує!