«Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком»-2: у 13 випуску на проєкт завітає співачка Настя Каменських
У 13 випуску на проєкт «Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком»-2 завітає яскрава співачка Настя Каменських. Тож настав час пробувати українське, дивитися українське, досліджувати Україну за смаком, надихатися силою стародавньої української кухні, українських продуктів та спецій! Не пропустіть у суботу, 23 грудня, 13 випуск кулінарного шоу «Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком»-2 о 10:00 на СТБ!
«Сьогодні я принесла тобі кюфте. Це страва з Туреччини. Вона проста, без купи соусів. Тож мені цікаво дізнатися, що ти запропонуєш як альтернативу у вигляді автентичної української страви», — каже Настя.
Євген пригадає схожу страву, яка має виключно українське коріння: «У нас є наше, і воно має назву гречаники. Це м’ясо, але з гречкою», — повідомить шеф-кухар.
Якщо ми зазирнемо в старі українські кулінарні книги, то обов’язково знайдемо там рецепт гречаників. Тоді їх готували з гречаного борошна з яйцем і сироваткою, а іноді навіть додавали дріжджі чи хлібну закваску. Виходило щось схоже на галушки. Але з того часу багато чого змінилося. Зараз гречаники містять м’ясний, переважно курячий чи індичий, фарш і яйця.
Більше на тему: Переможниця фестивалю у Локарно Анастасія Карпенко розказала, як двічі провалила вступні іспити у театральний
«Згадала, як вперше скуштувала гречаники. Було тоді мені років 20, і я так запам’ятала, що мріяла знову й знову їх скуштувати. Переважав смак гречки, але додали до них не м’ясо, а печінку. І от ти мені нагадав про гречаники, а в мене вже слюнки потекли», — зізналася співачка.
- Чим харчується Настя Каменських, аби підтримувати фізичну форму?
- Які має спогади з дитинства у Франції та Італії?
- Скількома мовами таки володіє співачка?
- Як мириться з хейтом до себе? Та чи розуміє тих, хто ставиться до неї з не конструктивною критикою?
Більше дивіться у 13 випуску проєкту «Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком»-2. Готуйте автентичні страви разом з шефом! Не пропустіть 23 грудня о 10:00 на СТБ!