«Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком»-2: у 12 випуску на проєкт завітає співачка TAYANNA
У 12 випуску на проєкт «Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком»-2 завітає фантастична жінка та співачка — TAYANNA. Тож настав час пробувати українське, дивитися українське, досліджувати Україну за смаком, надихатися силою стародавньої української кухні, українських продуктів та спецій! Не пропустіть у суботу, 16 грудня, 12 випуск кулінарного шоу «Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком»-2 о 10:00 на СТБ!
Співачка принесе для шеф-кухаря своє улюблене імбирне печиво. В дитинстві TAYANNA мала велику книгу з рецептами випічки, де містився рецепт саме такого печива. Але імбиру не було, тож доводилося часто вигадувати, чим замінити цей інгредієнт.
«Для мене таке печиво асоціюється з зимою, Новим роком. Адже я уявляю його собі у формі ялинки або чоловічка», — зізнається співачка.
Та Клопотенко розкаже, що до початку 2000-х імбир на території України взагалі був важкодоступний. Тож це точно не наша автентична випічка. А чи чули ви про погач?
«Я сам дізнався про погач років 5 назад. Це при тій умові, що я багато готую та досліджую. Заходиш в будь-який ресторан — там є круасани. Чи українське це? Ні. Тарти — ні. А от погач — так», — розкаже Євген.
Хто сказав, що печиво має бути солодким? На території україни готували солоне печиво. Тож готуватимуть зі шкварок солоне домашнє печиво – погачі. Зважаючи на українську любов до сала, впевнені, страва буде до вподоби. Погачі смакують як закуска або замість хліба до тарілки борщу, бограчу чи капусняку.
Video: Що буде у 12 випуску проєкту "Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком"-2
Більше дивіться у 12 випуску проєкту «Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком»-2. Готуйте автентичні страви разом з шефом! Не пропустіть 16 грудня о 10:00 на СТБ!
Читайте нас також у Viber і Telegram СТБ