Новини проєкту

МастерШеф
Салат «Цезар» від Катерини Великої

МастерШеф
Штрудель від Анжели Липської

МастерШеф
Що приготувати під час війни? Рецепт солодкого рисового пудингу від Євгена Клопотенка

МастерШеф
Соус «Цезар»: рецепт від Володимира Ярославського

МастерШеф
Салат з печеною хурмою «шарон» і козячим сиром: рецепт від Володимира Ярославського

МастерШеф
Імбирний пряник від Єлизавети Глінської

МастерШеф
Чизкейк «Нью-Йорк»: рецепт від Тетяни Литвинової

МастерШеф
Сирники: рецепт від Володимира Ярославського

МастерШеф
Лазанья: рецепт від Володимира Ярославського

МастерШеф
Сирна запіканка: рецепт від Володимира Ярославського