Юлія Коробка
Звідки: Київ
Вік: 31 рік
Сімейний стан: заміжня.
Професія: викладач танців.
Улюблена страва: котлети з баранини, філе морського окуня, реберця в медово-гірчичному соусі, канапе/сандвічі з копченим лососем, теляча вирізка в соусі з креветок, риба, фарширована печіночним паштетом, тушковане м’ясо баранчика з помідорами й луком.
Улюблені інгредієнти: для кислого смаку – лимон, ревінь, щавель, розсіл із квашеної капусти, яблучний оцет; для солодкого смаку – фініки, чорнослив, банан, груша, персик; для гостроти – часник, лук, насіння гірчиці; для солоності – селера, кінза, кріп, петрушка; для гіркоти – лавровий лист, шавлія, верхівка селери.
Бажана кухня: російська національна (розсольник, голубці, млинці, тефтельки, квашення й соління, вінегрет, олів’є, окрошка, гуляш).
3 роки тому Юля вийшла заміж. Це було кохання з першого погляду. Вона вважала свої стосунки з чоловіком ідеальними. Юля годувала Тараса фаст-фудом і піцею, замовленою додому. За весь час їхнього спільного життя вона й години не провела за плитою. Зрештою Тарас не витримав. Він зібрав речі й пішов. Тільки тоді Юля зрозуміла, як помилялася.
Вона дуже хоче повернути чоловіка. Але вмовляння та слова кохання на нього давно не діють. Тому «МастерШеф» для неї – остання надія. Вона сподівається, що завдяки проекту зможе довести коханому чоловікові, що хоче й може бути гарною господинею.
Захоплення, хобі: викладати танці, засмагати, плавати, кататися на лижах, багато читати, мріяти.
Виграш витратить на відпочинок і можливе весілля.