
Вік: 38 років
Місто: Запоріжжя
Гастроюрист, юрист-бармен, благодійник, громадський діяч.
22 роки у сфері HoReCa. Консультує рестораторів і кухарів, навчаючи їх юридичним нюансам. Проте його інтерес до ресторанної сфери виходить далеко за межі юридичних питань. Завжди із захопленням спостерігає, як працює кухня: які техніки використовують професіонали, яке обладнання допомагає створювати кулінарні шедеври. І хоча зараз обожнює готувати та експериментувати, у дитинстві їжа була для нього справжнім випробуванням. Його постійно змушували доїдати все, і він навіть ховав їжу за щоками, щоб потім непомітно позбутися її.
«МастерШеф» для нього — можливість глибше зануритися у світ гастрономії та стати не просто юристом для кухарів, а справжнім юристом-шефом!