МастерШеф

Вікторія Козис

Готувати Вікторія навчилася ще в дитинстві, оскільки мама багато працювала, і дівчинці часто доводилося залишатися на господарстві і годувати себе і молодшу сестру. Але Віка не засмучувалася – їй було цікаво експериментувати з різними рецептами.

Першою стравою, яку вона приготувала, був борщ.

«Мені було 11 років, – згадує жінка. – Як для дитини це досить складна страва, і, крім собаки, ніхто мій борщ не оцінив. Рідні його їсти відмовилися».

Зараз же Вікторія більше захоплюється десертами, але, як вона каже, любить готувати не банальний «Наполеон», а, наприклад, торт з цукровими нитками.

Учасниця вважає, що у справжнього кулінара обов’язково повинен бути талант від природи, але, якщо його не розвивати, нічого не вийде. Обов’язково необхідна ще і працьовитість, яка, власне кажучи, і допоможе розвинутися таланту.

«А ось розхлябаність і небажання рости в цій професії неприпустимі, – каже Вікторія. – Якщо людина зациклиться на одних борщах, вона не зможе нічого досягти. Не можна стояти на місці, треба весь час зростати. Ну, і, ясна річ, людина має бути акуратною і підтримувати ідеальну чистоту на кухні».

Жінка мріє відкрити ресторан в рідному селі, і саме це привело її на проект «МастерШеф».

«Через моє село проходить траса, і у нас є кафе і бари, але вони для молоді, – скаржиться Вікторія. – Люди старшого віку туди не ходять. А такого місця, де й ювілей відзначиш, і просто спробуєш страви, які вдома сам готувати не будеш, у нас немає. Ось тому мені хотілося відкрити такий ресторанчик, де могли б відпочити люди мого віку».

Учасниця дивилася всі попередні сезони шоу. У першому її фавориткою була Анна Тарасенко, в інших вибір суддів збігся з її власним – Ліза Глінська та Ольга Мартиновська.

Рід діяльності: домогосподарка.

Хобі: читання, в’язання.

Освіта: бухгалтерські курси.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: