PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0id3d3LnN0Yi51YS9tYXN0ZXJjaGVmIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Валентин Брайчук

Місце проживання: Київ

Вік: 20 років

Місце роботи: су-шеф в ресторані «100 років тому вперед»

Валентин з 15-ти років підробляє на кухні. Сам хлопець родом з невеликого міста Коростень. Коли юний шеф переїхав до Києва, то після роботи ночував в кінотеатрах і на вокзалі, бо йому не було де жити. Але його прагнення і пристрасть до кулінарії привели його до бажаної мети. У даний момент Валентин працює су-шефом в «100 років тому вперед», шеф-кухарем якого є Євген Клопотенко. За словами шефа, він вибрав Валентина ще в ПТУ. А самого хлопця дуже надихає спільне кулінарне захоплення з Євгеном. Хлопець працює без вихідних місяцями, адже крім кухні в його житті немає нічого важливішого, і він присвячує улюбленій справі весь свій час.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

banijay logo

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: