Валентин Брайчук
Місце проживання: Київ
Вік: 20 років
Місце роботи: су-шеф в ресторані «100 років тому вперед»
Валентин з 15-ти років підробляє на кухні. Сам хлопець родом з невеликого міста Коростень. Коли юний шеф переїхав до Києва, то після роботи ночував в кінотеатрах і на вокзалі, бо йому не було де жити. Але його прагнення і пристрасть до кулінарії привели його до бажаної мети. У даний момент Валентин працює су-шефом в «100 років тому вперед», шеф-кухарем якого є Євген Клопотенко. За словами шефа, він вибрав Валентина ще в ПТУ. А самого хлопця дуже надихає спільне кулінарне захоплення з Євгеном. Хлопець працює без вихідних місяцями, адже крім кухні в його житті немає нічого важливішого, і він присвячує улюбленій справі весь свій час.