МастерШеф

Стелла Клименко

Місце проживання: Київ

Сім’я: незаміжня

У Стелли зараз свій бізнес: вона готує соуси, маринади, конфітюри, варення. На кухні почала працювати з 16 років, ще під час навчання на архітектора. У дівчини величезний досвід роботи в Азії, Польщі, Європі на позиції соусьє. Відкривала заклади у Львові. Була бренд-шефинею в ресторані за кордоном. У Севастополі володіла власною кулінарною дитячою школою. Мріє про ресторан, у якому не буде меню, а готуватимуть із того, що купили на базарі вранці. Її слабкість – це базари і продукти, саме вони її надихають. Так само її надихають діти – вважає їх найчеснішими критиками. Адже якщо дітям сподобається – то зайде всім.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: