Самвел Адамян
Самвел з дитинства читав кулінарні книги, які купувала його мама, а згодом вже знав їх напам’ять. З 15 років він став жити один, і довелося вчитися готувати.
«Оскільки талановита людина талановита у всьому, то я готую дуже смачно, – зауважує хлопець. – Щоправда, від моїх мідій дівчину в перший раз знудило. Але потім вона їла їх із задоволенням».
Першою стравою, яку він приготував, були цукерки, які робилися з води, цукру, оцту та харчового барвника. Зараз його коронна страва – український борщ.
Самвел працює оперним співаком, але вже встиг побути і продавцем на ринку, і маляром-штукатуром у ЖЕКу, і двірником, і машиністом змішувального агрегату на фабриці спецій, і навіть проходив стажування в… психіатричній лікарні.
На «МастерШеф» Самвела привела подруга, яка в результаті не потрапила в проект.
На думку хлопця, справжній кулінар повинен бути винахідливим, креативним, вміти приймати рішення і готувати з душею.
У разі перемоги купить мамі квартиру у своєму місті, адміністратору проекту – фотоапарат, а інший учасниці – Віті Ладенковій – дасть гроші на операцію зі штучного запліднення.
Рід діяльності: соліст Дніпропетровського оперного театру.
Освіта: соліст опери.
Хобі: видеоблогер.