PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0id3d3LnN0Yi51YS9tYXN0ZXJjaGVmIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Петро Косовський

Місце проживання: м. Одеса

Вік: 21 рік

Сім’я: холостяк

Улюблена страва: різотто з морепродуктами

Петро народився у сім’ї поліцейських, тому вибір його професії був визначений ще у ранньому віці. Хлопець встиг попрацювати слідчим в одній з найбільших дільниць Одеси. Але розкриття незначних справ його не вражало і він відчув потребу у зміні роду діяльності. Петро побачив набір на кулінарні курси у Києві та усвідомив, що це саме та справа, якій хоче присвятити все своє життя. Він прихильник паназіатської кухні і любить дуже гострі страви, навіть може з’їсти цілком перець чилі. «МастерШеф» для хлопця — унікальна можливість отримати досвід і нові знання, щоб у результаті стати професійним кухарем.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

banijay logo

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: