МастерШеф

Павло Сіпатін

Звідки: Запоріжжя.

Вік: 22 роки.

Сімейний стан: неодружений.

Освіта: міське будівництво і господарство.

Професія: інженер з кошторисно-договірної роботи.

Улюблена страва: оселедець під шубою.

П’ять улюблених інгредієнтів : кунжут, соєвий соус, бальзамік, апельсин, курка.

Бажана кухня: японська, тайська, французька, китайська.

Чоловіки в родині Паші завжди займалися двома речами – будівництвом і кулінарією. Але якщо батько і дідусь обрали головним заняттям все ж таки роботу будівельників, то Павло мріяв стати кухарем. Проте здійснити мрію Паша так і не зміг. За наполяганням батьків, він вивчився на будівельника і навіть пішов працювати на будівельну фірму батька.

Коли хлопець дізнався про кастинг «МастерШеф», він кинув роботу, переніс заплановане на вересень весілля з коханою дівчиною і поїхав до Києва – здійснювати дитячу мрію.

Інтереси, хобі: фотографія, відеозйомка, організація різних заходів.

Виграш витратить на відкриття свого ресторану в Запоріжжі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: