Павло Сіпатін
Звідки: Запоріжжя.
Вік: 22 роки.
Сімейний стан: неодружений.
Освіта: міське будівництво і господарство.
Професія: інженер з кошторисно-договірної роботи.
Улюблена страва: оселедець під шубою.
П’ять улюблених інгредієнтів : кунжут, соєвий соус, бальзамік, апельсин, курка.
Бажана кухня: японська, тайська, французька, китайська.
Чоловіки в родині Паші завжди займалися двома речами – будівництвом і кулінарією. Але якщо батько і дідусь обрали головним заняттям все ж таки роботу будівельників, то Павло мріяв стати кухарем. Проте здійснити мрію Паша так і не зміг. За наполяганням батьків, він вивчився на будівельника і навіть пішов працювати на будівельну фірму батька.
Коли хлопець дізнався про кастинг «МастерШеф», він кинув роботу, переніс заплановане на вересень весілля з коханою дівчиною і поїхав до Києва – здійснювати дитячу мрію.
Інтереси, хобі: фотографія, відеозйомка, організація різних заходів.
Виграш витратить на відкриття свого ресторану в Запоріжжі.