PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0id3d3LnN0Yi51YS9tYXN0ZXJjaGVmIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Нато Ковданя

Місто: Київ

Вік: 51 рік

Готувати Нато почала ще у 8 років, коли жила в Грузії, звідки вона родом. Бабуся її навчила готувати традиційні національні страви, а з 10 років Нато вже сама робила консервацію.

В Україну приїхала у 1991 році вчитися на економіста, але вийшла заміж і залишилася. Перший чоловік загинув на війні, яка йшла в Грузії. Його контузило, і він не вижив. Також на війні загинули її 3 брата.

Її другий чоловік – представник давнього козацького роду, у якого навіть є свій герб.

У Нато двоє дітей, є онук. Живе у київській багатоповерхівці, але це не заважає їй мати прямо у дворі будинку свій город. Там вона вирощує всілякі овочі та зелень, тому практично нічого не купує в магазинах і на ринку. Сама ловить, засолює та продає рибу.

Займається ремонтами: працює бригадиром, в підпорядкуванні у неї 15 осіб. Хоче відкрити їдальню для дітей, щоб безкоштовно їх годувати.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

banijay logo

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: