МастерШеф

Нато Ковданя

Місто: Київ

Вік: 51 рік

Готувати Нато почала ще у 8 років, коли жила в Грузії, звідки вона родом. Бабуся її навчила готувати традиційні національні страви, а з 10 років Нато вже сама робила консервацію.

В Україну приїхала у 1991 році вчитися на економіста, але вийшла заміж і залишилася. Перший чоловік загинув на війні, яка йшла в Грузії. Його контузило, і він не вижив. Також на війні загинули її 3 брата.

Її другий чоловік – представник давнього козацького роду, у якого навіть є свій герб.

У Нато двоє дітей, є онук. Живе у київській багатоповерхівці, але це не заважає їй мати прямо у дворі будинку свій город. Там вона вирощує всілякі овочі та зелень, тому практично нічого не купує в магазинах і на ринку. Сама ловить, засолює та продає рибу.

Займається ремонтами: працює бригадиром, в підпорядкуванні у неї 15 осіб. Хоче відкрити їдальню для дітей, щоб безкоштовно їх годувати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: