Нато Ковданя
Місто: Київ
Вік: 51 рік
Готувати Нато почала ще у 8 років, коли жила в Грузії, звідки вона родом. Бабуся її навчила готувати традиційні національні страви, а з 10 років Нато вже сама робила консервацію.
В Україну приїхала у 1991 році вчитися на економіста, але вийшла заміж і залишилася. Перший чоловік загинув на війні, яка йшла в Грузії. Його контузило, і він не вижив. Також на війні загинули її 3 брата.
Її другий чоловік – представник давнього козацького роду, у якого навіть є свій герб.
У Нато двоє дітей, є онук. Живе у київській багатоповерхівці, але це не заважає їй мати прямо у дворі будинку свій город. Там вона вирощує всілякі овочі та зелень, тому практично нічого не купує в магазинах і на ринку. Сама ловить, засолює та продає рибу.
Займається ремонтами: працює бригадиром, в підпорядкуванні у неї 15 осіб. Хоче відкрити їдальню для дітей, щоб безкоштовно їх годувати.