Марина Цуркан
На проект дівчина прийшла зі своєю сестрою Оксаною. Любов до кулінарії їм прищепила мама, якій вони з раннього дитинства допомагали на кухні. Перше, що Марина приготувала – смажена картопля і салат «Олів’є». Зараз своєю коронною стравою вважає запечений лосось. Також обожнює готувати традиційні українські деруни та вареники з вишнею.
Незважаючи на любов до кулінарії, дівчина разом з сестрою з дитинства займалася музикою, але потім вони вирішили, що стабільного заробітку їм це заняття не принесе. Тому Марина обрала юридичну освіту. Але тепер вона вирішила повністю змінити професію і спосіб життя.
«Я завжди хотіла відкрити себе в кулінарії і навчитися чомусь новому, – каже дівчина. – Також мені хотілося почути поради і настанови суддів проекту. Оскільки у мене в планах пов’язати своє життя з кулінарією, то «МастерШеф» є стимулом до здійснення моєї мрії».
У минулому сезоні Марина вболівала за Ольгу Мартыновську, оскільки вважає її відкритою і позитивною людиною. З суддів їй найбільше імпонує Микола Тищенко своєю об’єктивністю і вмінням оцінювати.
Марина вважає, що для кулінара дуже важливо бути стресостійким і цілеспрямованим, а також вміти не звертати уваги на чужу думку на шляху до своєї мети.
«Також я вважаю, що кулінар повинен вести здоровий спосіб життя та пропагувати його, – каже Марина. – Неприпустимо на кухні палити і вживати алкоголь».
У разі перемоги витратить гроші на навчання в «Le Cordon Bleu», частину грошей вкладе в розвиток свого кулінарного бізнесу, а частину віддасть на благодійність.
Рід діяльності: юрист.
Освіта: Академія МВС.
Хобі: гра на фортепіано, вокал.