Максим Висоцький
Місце проживання: Харків
Вік: 27 років
Місце роботи: працював су-шефом в готелі в Чорногорії
Максим не знав, чим займатися, і мама відправила його в громадське харчування. Так він вступив до ПТУ на кухаря. Інститут не потягнув, адже, на його думку, там багато зайвих предметів, а ось в ПТУ було все по справі. В ході навчання він пішов на практику, після чого ким і де тільки не працював: у суші-барі, кухарем в Італії та інших країнах Європи. Після цього Максим пішов працювати в харківський ресторан Panorama, але незабаром вирішив попрацювати кухарем на лайнері. Наступною його професійною зупинкою стала Чорногорія і робота су-шефом в готелі. Вирішив перед тим, як закріпитися там, випробувати свої сили і набратися досвіду на «МастерШеф. Професіонали »-2.