МастерШеф

Максим Висоцький

Місце проживання: Харків

Вік: 27 років

Місце роботи: працював су-шефом в готелі в Чорногорії

Максим не знав, чим займатися, і мама відправила його в громадське харчування. Так він вступив до ПТУ на кухаря. Інститут не потягнув, адже, на його думку, там багато зайвих предметів, а ось в ПТУ було все по справі. В ході навчання він пішов на практику, після чого ким і де тільки не працював: у суші-барі, кухарем в Італії та інших країнах Європи. Після цього Максим пішов працювати в харківський ресторан Panorama, але незабаром вирішив попрацювати кухарем на лайнері. Наступною його професійною зупинкою стала Чорногорія і робота су-шефом в готелі. Вирішив перед тим, як закріпитися там, випробувати свої сили і набратися досвіду на «МастерШеф. Професіонали »-2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: