МастерШеф

Кієу Тхук Ань (Аннушка)

Місце проживання: м. Харків

Вік: 23 роки

Сім’я: незаміжня

Улюблена страва: український борщ і в’єтнамський бун ча (bun cha).

Тхук Ань було шість років, коли її родина переїхала з В’єтнаму до України. Тут дівчину називають Аннушкою. Зараз Аннушка працює фуд-фотографом, займається наповненням контенту в Instagram для різних гастрономічних закладів Харкова. Аннушка є прихильницею течії «мукбанг» (форма відеоблогінгу з трансляцією прийому їжі).

Одним із серйозних захоплень у житті дівчини є кулінарія. Сам процес приготування їжі приносить їй неймовірне задоволення. Саме тому дівчина зважилася прийти на «МастерШеф» зі стійким бажанням кардинально змінити своє життя і реалізувати весь свій потенціал у цій сфері.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: