PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0id3d3LnN0Yi51YS9tYXN0ZXJjaGVmIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Кієу Тхук Ань (Аннушка)

Місце проживання: м. Харків

Вік: 23 роки

Сім’я: незаміжня

Улюблена страва: український борщ і в’єтнамський бун ча (bun cha).

Тхук Ань було шість років, коли її родина переїхала з В’єтнаму до України. Тут дівчину називають Аннушкою. Зараз Аннушка працює фуд-фотографом, займається наповненням контенту в Instagram для різних гастрономічних закладів Харкова. Аннушка є прихильницею течії «мукбанг» (форма відеоблогінгу з трансляцією прийому їжі).

Одним із серйозних захоплень у житті дівчини є кулінарія. Сам процес приготування їжі приносить їй неймовірне задоволення. Саме тому дівчина зважилася прийти на «МастерШеф» зі стійким бажанням кардинально змінити своє життя і реалізувати весь свій потенціал у цій сфері.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

banijay logo

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: