Іван Третяк
Любов до кулінарії Івану прищепила мама. Вона завжди готувала і багато підказувала хлопцеві, коли він тільки починав цікавитися цією сферою діяльності. Тим не менш, серйозно захопився кулінарією Іван саме тоді, коли почав дивитися другий сезон «Мастершеф». А коли стартував третій (в якому, до речі, хлопець вболівав за Марину Шевченко і Ольгу Мартиновську), він твердо вирішив для себе, що повинен спробувати свої сили в наступному.
«Я прийшов на проект тому, що захотів щось змінити у своєму житті, чогось досягти, – розповідає Ваня. – Дуже хочу поїхати у Францію в школу «Le Cordon Blue». Хочу перемогти в проекті і багато чого досягти в кулінарії, з якою планую пов’язати своє життя».
Іван вважає, що найголовніше для кулінара – це вміння готувати, а також володіти хорошою фантазією та уявою, щоб придумати гідну презентацію.
«Ще він повинен вміти викручуватися з різних складних ситуацій і вміти з підручних засобів та інгредієнтів приготувати шедевр. А от чого у нього не повинно бути, так це розгубленості. Людина повиннна бути зібраною, а на кухні все повинно бути чітко, ясно і продумано», – каже Іван.
У разі перемоги хлопець витратить виграш на додатковий курс навчання у кулінарній школі « Le Cordon Bleu», а також відкладе частину грошей на відкриття свого ресторану.
Рід діяльності: студент.
Освіта: навчається на бригадира залізничних колій і штучних споруд.