PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0id3d3LnN0Yi51YS9tYXN0ZXJjaGVmIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Ігор Ковтун

25 років

Одеса

У дитинстві Ігор любив слухати розповіді батька-моряка про плавання в далекі країни, тому і сам вирішив пов’язати життя з морем. Відучившись у Херсонській морській академії, хлопець працює зараз третім помічником капітана на танкері-газовозі. В рейсах Ігор іноді допомагає коку з готуванням – так і пристрастився до кулінарії. Найбільше він любить індійську і тайську кухні. Завдяки проекту «МастерШеф» Ігор вперше за 6 років, проведених у морі, відмовився від рейсу, щоб спробувати здійснити мрію – почати кар’єру кухаря.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

banijay logo

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: