МастерШеф

Євген Полівода

Любов до кулінарії Євгену прищепив покійний дідусь – у вільний час і на свята він готував для всієї родини. А ще його мама – кухар, так що на вихідних вони часто вдвох ставали за одну плиту і готували. Під час перегляду проекту «МастерШеф» Женя усвідомив, що кулінарія – його покликання.

Першою стравою Жені став фарширований омлет з овочами. Зараз у списку коронних страв молодого кулінара персиковий бісквіт, печінка з яблуками і качина грудка з апельсинами.

Коли Євгену набридло просто дивитися шоу по телевізору, він вирішив спробувати свої сили на кастингу. Женя часто експериментує на кухні, шукає нові поєднання, і тому вирішив розвинути свої здібності в кулінарії.

Після отримання диплома кухаря він відразу ж став учасником проекту, тому ще не встиг попрацювати за фахом і застосувати отримані знання на практиці.

Женя обожнює проект «МастерШеф». Він подивився не тільки всі українські сезони, але і версії інших країн: Австралії, США, Росії. У першому сезоні найбільше йому імпонувала Ельміра Мардьян. А переможниця другого сезону Єлизавета Глинська, за яку Женя вболівав, і зовсім благословила хлопця і дала йому автограф з побажанням перемоги.

«У нас однакове бачення кулінарії, до того ж, я схожий на неї – ми обидва худенькі, в окулярах, повільні, веселі і любимо готувати», – говорить про неї учасник.

Женя – справжній фанат Ектора Хіменес-Браво. Він збирає газетні і журнальні замітки про нього в спеціальну папку. Будучи прихильником такої впливової людини у сфері високої кулінарії, Женя дуже хотів поспілкуватися з ним та отримати поради від кумира.

Головними якостями кулінара, на думку Жені, є креативність, спритність, швидкість, уважність, зібраність і стресостійкість. А також начитаність, самокритичність і бажання експериментувати.

Неприпустимими якостями він вважає невпевненість, байдужість, повільність і самовпевненість.

У разі перемоги гроші Женя витратить на повний курс навчання у «Le Cordon Bleu», а також на оплату майстер-класів для підвищення кваліфікації. Ще він планує подорожувати з сім’єю, щоб ознайомитись зі стравами різних країн. Частину грошей він віддасть батькам у сімейний бюджет.

«Я повинен здобути перемогу, адже я харизматична, неординарна особистість, у мене є своє власне креативне бачення кулінарії, що виділяє мене на тлі інших учасників, – говорить Євген. – У мене є одна неприпустима для кулінара риса – повільність. На шоу я хочу позбутися своїх недоліків і розвиватися в кулінарії далі, щоб глядачі і судді бачили мій ріст протягом всього проекту».

Рід діяльності: зараз не працює, оскільки відразу після отримання диплому потрапив на проект.

Освіта: кухар.

Хобі: музика, спів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: