Євген Грибеник
Місце проживання: Київ
Вік: 35 років
Місце роботи: шеф у ресторані «Фабіус»
Євген з 15 років на кухні. Він починав ще з радянських котлет, кухарського училища і роботи в Кіото. Після школи Ferrandi і Баскського кулінарного центру прийшов до нових технік і роботи з сезонними продуктами. Довгий час Євген працював бренд-шефом у мережі ресторанів «Козирна Карта» і шефом-дієтологом у клініці «Ісіда». Викладає в Кулінарній Академії Асоціації шеф-кухарів України. Більш того, саме Євген годував гостей на весіллі Насті Каменських і Потапа. На «МастерШеф. Професіонали»-2 Євген прийшов, щоб випробувати свої сили і здобути перемогу.