МастерШеф

Євген Грибеник

Місце проживання: Київ

Вік: 35 років

Місце роботи: шеф у ресторані «Фабіус»

Євген з 15 років на кухні. Він починав ще з радянських котлет, кухарського училища і роботи в Кіото. Після школи Ferrandi і Баскського кулінарного центру прийшов до нових технік і роботи з сезонними продуктами. Довгий час Євген працював бренд-шефом у мережі ресторанів «Козирна Карта» і шефом-дієтологом у клініці «Ісіда». Викладає в Кулінарній Академії Асоціації шеф-кухарів України. Більш того, саме Євген годував гостей на весіллі Насті Каменських і Потапа. На «МастерШеф. Професіонали»-2 Євген прийшов, щоб випробувати свої сили і здобути перемогу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: