МастерШеф

Діана Бабошина

На проект «МастерШеф» Діана, за її словами, прийшла, щоб «себе показати та на людей подивитися».

Любов до кулінарії Діані прищепило, як вона сама каже, безвихідне студентське і божевільне сімейне життя.

Першим, що вона приготувала, був борщ і бутерброди. Своєю фірмовою стравою вважає оселедець під шубою.

На думку дівчини, справжній кулінар повинен вміти керувати підлеглими і швидко абстрагуватися в різних стресових ситуаціях. Не терпить в представниках цієї професії відсутність смаку і незнання правил композиції.

На виграні гроші планує відкрити стриптиз-бар.

Рід діяльності: офіціант.

Спеціальність: художник.

Хобі: малювання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: