PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0id3d3LnN0Yi51YS9tYXN0ZXJjaGVmIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Асмік Гаспарян

32 роки

Київ

Асмік називає себе українською вірменкою. За освітою вона – фінансист, але працює майстром манікюру, а в якості хобі займається вирощуванням, переробкою і реалізацією авторських спецій у власному маленькому магазинчику. Асмік обожнює змішувати різні кольори, текстури і смаки спецій, щоб надавати страві унікальність. Любов до кулінарії у неї в крові, як і у всіх кавказьких жінок, тому Асмік впевнена, що зможе серйозно поборотися за перемогу в «МастерШеф».

Первое-интервью-Асмик-Гаспарян-после-победы-в-шоу-«МастерШеф-–-6»

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

banijay logo

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: