Ангеліна Зарваницька
Любов до кулінарії до Ангеліни прийшла ще в ранньому дитинстві. Частково її привила бабуся, яка все життя працювала кухарем. Коли дівчинка дивилася, як вона готує, їй весь час хотілося допомогти або приготувати щось самій.
«Свою першу страву я приготувала в 3 роки, – згадує Ангеліна. – Я категорично не хотіла ходити у садок і просила маму залишати мене саму вдома. В результаті я домоглася свого, втім, як завжди. І, залишившись одна, я посмажила собі яєчню».
Її коронна страва – грибний крем-суп з крутонами. Дівчина обожнює його готувати, оскільки це дуже швидко, смачно і відносно некалорійно.
Коли Ангеліна закінчила школу, то на 100% була впевнена, що стане журналістом, адже вона ще з молодших класів мріяла стати телеведучою і навіть вела свої дитячі передачі. І, відповідно, поступила в університет на журфак.
«Якби мені тоді сказали, що через 4 роки я захочу стати кулінаром, я, напевно, розсміялася б цій людині в обличчя, – згадує дівчина. – Але так вийшло, що, з’їхавши від батьків, я почала готувати і цікавитися новими рецептами, стравами, і готування перетворилося на моє хобі».
На «МастерШеф» Ангеліну привів спортивний інтерес.
«Спочатку було просто цікаво перевірити себе, показати, на що я здібна, як буду вести себе в стресових ситуаціях, – зізнається дівчина. – Але з кожним випробуванням почала все більше перейматися проектом. У результаті сама не помітила, як спортивний інтерес став дуже важливою частиною мого життя».
Ангеліна не з чуток знає, що одне з найбільш важливих якостей для кулінара – впевненість у собі, а також креативність та відсутність страху перед експериментами. А ось неприпустимо, на думку учасниці, неохайність.
«У кухаря завжди повинен бути ідеальний зовнішній вигляд: починаючи від манікюру і закінчуючи начищеним до блиску взуттям».
У разі перемоги призові гроші хоче витратити на подорожі та ознайомлення з культурою і кухнею різних країн.
Рід діяльності: студентка.
Освіта: журналіст.
Хобі: дизайн та пошиття одягу.