МастерШеф

Анатолій Цуперяк

Місце проживання: село Нересниця

Рід занять: шеф в творчій відпустці

Після закінчення «МастерШеф»-3 Анатолій поїхав до себе на батьківщину, де його запросили в кращий заклад Закарпаття на стажування. Працював шефом в ресторані «Дейлі», яке вважається кращим в західному регіоні. За три роки Анатолій освоївся і потім перейшов в інший ресторан шефом. Довго працював в ресторані в Буковелі, але не зійшовся характером з власником, звільнився і повернувся додому. Зараз займається купівлею нерухомості для своєї сім’ї. Його кулінарна мрія – повернутися на кухню і заробити гроші на власний заклад.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: