PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0id3d3LnN0Yi51YS9tYXN0ZXJjaGVmIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Олександр Швець

21 рік

г. Роздільна (Одеська область)

Любов до кулінарії Саші прищепила бабуся-кухар – вже у 11 років він сам готував борщ. Сьогодні хлопець дивиться багато кулінарних відео-уроків в інтернеті і організовує сніданки, обіди та вечері для всієї родини. Однак, щоб почати кар’єру кухаря, Олександру не вистачає професійної освіти. Хлопець прийшов на проект «МастерШеф», бо хоче залишити роботу в на птахофабриці і, перемігши в проекті, відправитися на навчання до престижної французької кулінарної школи Le Cordon Bleu.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

banijay logo

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: