Олександр Працьков
Звідки: Кіровоград
Вік: 28
Сімейний стан: неодружений.
Спеціальність: менеджер готельно-ресторанного бізнесу
Місце роботи: гендиректор модельної агенції «RIMO»
Улюблена страва: олів’є, каша і котлета.
П’ять улюблених інгредієнтів: рукола, цибуля, томати, сьомга, перепелині яйця.
Бажана кухня: українська.
Олександр від самого дитинства хотів вирватися з буденності й стати знаменитістю. Але в кулінарії він не бачив зоряного майбутнього, тому вирішив піти іншим шляхом. Коли йому було 14 років, він відкрив свою модельну агенцію, а потім – швейну майстерню. Він досяг того, про що мріяв, став відомою персоною в світі моди в своєму рідному Кіровограді. А кулінарія так і залишилася хобі. Сашко залюбки готує для друзів, збирає їх на пікнік вдома, на подвір’ї, а в офісі влаштовує підлеглим дні морозива, дні салатів.
На «МастерШеф» він прийшов, тому що любов до кулінарії не згасає, як і жага стати знаменитим. Тепер – у всеукраїнському масштабі.
Інтереси, хобі: моделінг, дизайн одягу, шоу-бізнес, режисура масових заходів.
Виграш витратить на відкриття маленького кафе.