Ольга Мартиновська народилася в Миколаєві, де здобула освіту в аграрному університеті на економічній спеціальності. У той же час отримала запрошення з Франції та 3 роки жила там.
Проїздивши туди кілька років поспіль, вона зуміла вивчити мову і з легкістю вступила до французького інституту на філологічний факультет. Усе це вона робила для того, щоб здійснити свою мрію і вступити до кулінарного навчального закладу.
До участі у 3 сезоні кулінарного шоу «МастерШеф» Ольга Мартиновська працювала флористом, менеджером у банку і офіціантом на урочистих подіях у Франції.
Після перемоги в кулінарному шоу їй вдалося втілити свою мрію і вивчитися у кулінарній школі Le Cordon Bleu у Франції. Ольга була першою в рейтингу свого випуску.
У Києві стояла біля витоків відкриття багатьох ресторанів. Кілька років тому її однокурсник з Le Cordon Bleu запропонував їй попрацювати у відомому ресторані в центрі Парижа. Ольга погодилася і в 2017 році стала керуючою й однією з власників ресторану «Les Foodies» в центрі Парижа.
Ольга Мартиновська входить у книгу «MOF 2017 – найкращі кухарі Франції» як найкраща жінка-іноземка шеф-кухар. Учасниця міжнародної кулінарної виставки SIRHA Lyon 2017 у колаборації з Jean Marc Tachet Création. Також Ольга стажувалася в ресторанах Франції: Le Oiseau Blanc Restaurant Paris і Paul Bocuse restaurant Auberge du Collonges.
У 2021 році ми знову побачимо Ольгу Мартиновську на телеекранах як суддю 11 сезону «МастерШеф».
Також у 2021 році Ольга заснувала «Першу кулінарну академію» і випустила у співавторстві з Володимиром Ярославським книгу «100 рецептiв на кожен день».