Video: Паста, от которой не поправляются! Секреты Татьяны Литвиновой. Смотреть онлайн
Спосіб приготування:
1. До підсоленої води додаємо кілька столових ложок оливкової олії і відварюємо спагеті протягом 7 хвилин. Далі відкидаємо спагеті на друшляк і ретельно промиваємо під холодною проточною водою.
2. У каструлі з товстим дном кілька хвилин обсмажуємо на оливковій олії дрібно нарізані анчоуси і часник.
3. Додаємо заздалегідь промиті мідії і обсмажуємо протягом 30 секунд.
4. Вливаємо біле вино і випаровуємо половину його обсягу.
5. Додаємо нарізаний соломкою гострий перець (без насіння) і помідори черрі.
6. До суміші додайте нарізану зелень і подрібнені у блендері томати у власному соку.
7. Додаємо каперси.
8. Додаємо нарізані кубиком морські гребінці та тигрові креветки (не забудьте їх очистити від панцира і видалити чорну жилку зі спинки). Тушкуємо протягом 30 секунд.
9. Солимо, перчимо і регулюємо смак невеликою кількістю цукру.
10. Додаємо спагеті, перемішуємо і готуємо на маленькому вогні ще 1-2 хвилини.