Чим запам’ятався кастинг і хто пройшов далі у 1 випуску «МастерШеф»-14?
Відбулася прем’єра 14 сезону проєкту «МастерШеф». Він відчиняє свої двері тим, хто не уявляє свого життя без кулінарії. На ваших очах народжуватимуться нові таланти – майбутні професійні кухарі, які змінять сферу кулінарії в Україні. Чим вражав 1 випуску від 24.08.2024 — читайте в матеріалі STB.UA.
У 14 сезоні перше з’явилися золоті фартухи — по одному для кожного судді. Щасливчики, які отримали такий, одразу потрапили до двадцятки.
Аннет народилася в Берліні. Проте з дитинства жила в Чорнобаївці. Після початку повномасштабної війни виїхала до Німеччини, але з часом зрозуміла, що варто реалізувати мрію дитинства — прийти на проєкт. За 45 хвилин Аннет приготувала японські моті. І це настільки вразило суддів, що Ектор вручив їй перший Золотий фартух.
Провідна солістка балету — Ірина Хандажевська — все своє життя присвятила творчості. Суддям подала таку ж вишукану страву — десерт шу з кракеліном. Володимир Ярославський настільки був вражений, що віддав Ірині Золотий фартух і пропуск до двадцятки.
Олександр з Полтави. Ектор його впізнав, адже Сашко є чоловіком Даши Євтух — учасниці 11 сезону «МастерШеф». Суддям подав кульрабі з мітболами.
Юля з Одеси мріяла потрапити на проєкт. Довго займалася відео-зйомкою, проте наважилася не відкладати мрію на потім. Вражала англійським тофі-пудингом.
Антон Богдар за фахом адвокат. Сам виховує двох дітей. У минулому році втратив дружину. Зараз має за мету продовжувати жити далі. Та аби оговтатися після втрати, вирішив піти в кулінарію.
21-річний Варакута Олексій з Києва. Жив у Франції, де його вітчим навчався в кулінарній школі. Олексій настільки захопився роботою вітчима, що також почав опановувати кулінарію. Суддівську трійку дивував турнедо Россіні та фуа гра з трюфелем.
Верес Юля військовий волонтер. Вирішила вражати класикою — солянкою. Через стан здоров’я вона не може частувати себе такими стравами, тож вирішила побалувати суддів.
Марія Петришин з Тернополя. З 10 років є фанаткою кулінарного шоу, тож коли прийшов час влаштовуватися на роботу, — пішла на стажування до випускників «МастерШеф».
Владислав Захаров одразу попередив, що у разі своєї перемоги, віддасть перше місце супернику. А гроші переведе на ЗСУ. А поки приготував голубці з гречкою та субпродуктами.
Катерина Рашевська за експерименти на кухні, як і Богдан Стрижак. Хлопець брав нові ідеї для кухні на телеканалі СТБ упродовж багатьох сезонів. Ліза Українець передивилася всі випуски шоу «МастерШеф» і нарешті наважилася прийшли сама. А от Костянтин Остапенко зміг навіть перелічити минулих переможців і фіналістів.
27-річна Валерія Бобришева презентувала шифоновий бісквіт з полуничним кюлі та крем чізом.
Артур — колишній хлопець Рити з минулого сезону. Тепер він наважився випробувати долю і взяти участь у проєкті. Ба більше, його страву оцінювали не тільки судді, а й сама Маргарита.
Крістіна Брзак кинула виклик сама собі і презентувала гьодза з креветкою. Куштував їх сам Ектор, адже він, як ніхто, спеціалізується в азіатській кухні.
Анастасія Шаповалова поділилася рецептом пристрасних капі — це закуска з томатів, грибів, горіхів, яблук.
Олександр Покраса вдруге пробує себе на кухні проєкту. У 2018 році він не потрапив до двадцятки. Цього разу приготував медальон зі спаржею. Дар’я Рандіна здивувала суддів не тільки своїм гуакамоле, але і яскравою зовнішністю. Каже, що через великі губи і пишні вії, багато хто не сприймає її серйозно. Проте вона прагне досягти успіху не тільки в сфері банківської справи, а й на кухні.
Анна Буховська нутриціолог. Всі вважають, що здорове харчування — це несмачно. Тож Аня має на меті довести зворотнє. Ната Кришно веде свій блог, де показує різноманіття домашньої кухні. Оксана Юренц, працюючи у туризмі, вивчила світову кухню майже досконало. А от Наталія Корольова подала такий смачний десерт, що Ольга Мартиновська ледь залишила коллегам на дегустацію шматочок.
Владислав має товарний бізнес, продає шкарпетки, активно волонтерить. Прийшов на проєкт, аби втілити мрію дідуся, який хотів стати кулінаром. Судді приготували для учасника додаткове випробування — визначити правильні ножі для інгредієнтів.
Завадська Анастасія власниця кафе, проте відчуває, що хоче вдосконалити свою кухню. Для кастингу подала гребінці з овочевим пюре.
Данило Щербаков засновник благодійного фонду, якому вже більше 10 років. Отримав почесні відзнаки та нагороди, якими дуже пишається. Готує не тільки для себе, а й для військових.
Анастасія Чигер логопед та вчитель з розвитку дітей. Подала свою страву у дитячій іграшці — грузовій машині. Ксенія Логінова здивувала мільфеєм… з форшмаку. Наталі Лютюк готувала міліну за рецептом прабабусі. Іван Плєшко нафантазував мамалигу з трюфелем, а Наталка Нікішина салат з кускусу та креветок.
І останній фартух забрав Дмитро з міста Горлівка. Він з родиною вже тричі переселенці. Але вірить, що зможе повернутися у рідне місто. А поки підкорює найголовніше кулінарне шоу країни. І почав зі страви Чилі кон карне.