PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0id3d3LnN0Yi51YS9tYXN0ZXJjaGVmIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Сирна запіканка в яблуці: рецепт від Євгена Гребеника

20.05.2022

Переможець «МастерШеф. Професіонали»-2 Євген Гребеник як ніхто знається на рецептах сирних запіканок ― одного разу він готував її на шоу. Читайте рецепт сирної запіканки в яблуці від одного з найкращих шеф-кухарів країни просто зараз!

Сирна запіканка в яблуці: рецепт від Євгена Гребеника

Більше на тему: Вершковий чизкейк: рецепт від Олександра Абрамова

Інгредієнти:

  • яблука сорту гренні сміт середнього розміру ― 3 шт.
  • сир 15% (сухий) ― 300 г
  • яйця ― 2 шт.
  • вершки 30% ― 50―70 мл
  • фініки або будь-які інші солодкі сухофрукти

Спосіб приготування:

  1. Яблука помити і розрізати вздовж на дві однакові половинки, відтак вирізати насіннєві камери.
  2. Фініки звільнити від кісточок. М’якуш проварити в киплячій воді до повного розм’якшення і подрібнити до стану пюре за допомогою кухонного ножа або блендера.
  3. Сир з’єднати з яйцем та вершками і збити у блендері до стану пишного крему та збільшення маси в об’ємі мінімум на 50%.
  4. У половинки яблук викладати трохи пюре з фініків, зверху за допомогою кондитерського мішка ― сирну масу. Помістити на деко з пекарським папером і запікати в духовці за температури 160―170 °C мінімум 30 хвилин або до повної готовності яблук.

Смачного!

Більше на тему: Що повинно бути в раціоні дитини

Читайте нас також у Viber та Telegram СТБ

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

banijay logo

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: