Мідії у вершковому соусі: рецепт від Павла Серветника
23.02.2021
Мідії – один із найпоширеніших видів морських та річкових молюсків. Як приготувати мідії у вершковому соусі з часником? Простим рецептом приготування мідій у вершковому соусі з базиліком, часником і білим вином, поділився переможець першого сезону «МастерШеф. Професіонали» Паша Серветник. Покроковий рецепт читайте в матеріалі.
Інгредієнти:
- мідії
- фенхель
- біле вино
- вершки
- часник
- базилік
- сіль
Більше на тему: Як приготувати смажені мідії з цибулею і помідорами
Приготування:
- Обсмажуємо фенхель, додаємо біле вино і випаровуємо.
- Додаємо мідії, трохи вершків, часник і сіль.
- Після того, як зняли з вогню, посипаємо подрібненим базиліком.
Смачного!
Джерело: Instagram – pashaservetnyk