PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0id3d3LnN0Yi51YS9tYXN0ZXJjaGVmIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Мідії у вершковому соусі: рецепт від Павла Серветника

23.02.2021

Мідії – один із найпоширеніших видів морських та річкових молюсків. Як приготувати мідії у вершковому соусі з часником? Простим рецептом приготування мідій у вершковому соусі з базиліком, часником і білим вином, поділився переможець першого сезону  «МастерШеф. Професіонали» Паша Серветник. Покроковий рецепт читайте в матеріалі.Мидии в сливочном соусе

Інгредієнти:

  • мідії
  • фенхель
  • біле вино
  • вершки
  • часник
  • базилік
  • сіль

Більше на тему: Як приготувати смажені мідії з цибулею і помідорами

Приготування:

  1. Обсмажуємо фенхель, додаємо біле вино і випаровуємо.
  2. Додаємо мідії, трохи вершків, часник і сіль.
  3. Після того, як зняли з вогню, посипаємо подрібненим базиліком.

Смачного!

Джерело: Instagram – pashaservetnyk

Читайте нас також у Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: