PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0id3d3LnN0Yi51YS9tYXN0ZXJjaGVmIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Аджика: рецепт від Вадима Бжезинського (Пави)

15.10.2020

Аджика це гостра приправа у вигляді пастоподібної маси. Своїм рецептом поділився переможець «МастерШеф»-7 Вадим Бжезинський. Покроковий рецепт аджики читайте в матеріалі.

Аджика

Інгредієнти:

  • помідори 2 кг
  • перець болгарський червоний 0,6 кг
  • свіжий гіркий червоний перець 3 шт.
  • яблуко 2 шт.
  • імбир сухий 2 ч. л.
  • цукор 3 ст. л.
  • оцет 20 мл
  • часник 150 г
  • сік лимона 1 шт.
  • базилік свіжий 70 г
  • хрін готовий 2 ст. л.
  • оливкова олія ​​50 мл
  • сіль, перець чорний за смаком

Більше на тему: Гаспачо: покроковий рецепт

Приготування:

  1. Чистимо овочі, перекручуємо на м’ясорубці.
  2. Додаємо сухі спеції, хрін, сік лимона, оцет і оливкову олію. Солимо і перчимо.
  3. Ставимо на повільний вогонь і доводимо до кипіння. Випаровуємо близько 3040 хв.

Можна вживати аджику у сирому вигляді: настояти близько 2 годин і додати дрібно рублений базилік.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Смачного!

Читайте нас також у Viber і Telegram  СТБ

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: