МастерШеф

Гарбузовий крем-суп

Сезон гарбуза в розпалі! Що може бути краще, ніж спробувати приготувати крем-суп в духовці? Це не лише смачно, а й корисно! Особливо в час, коли організм потребує додаткових вітамінів. Учасник кулінарного проєкту «МастерШеф» Іван Міланович поділився рецептом чудового гарбузового крем-супу. Подробиці в матеріалі.

мастершеф рецепт

Більше на тему: Суп-пюре із запечених огірків і молодих кабачків з м’ятою та лаймом: рецепт від Івана Мілановича

Іван Міланович радить не варити овочі, а запікати їх. Як стверджує кухар, так смак виходить дуже насиченим, солодким, з легкою карамельною скоринкою та яскравим кольором.

Також гарбуз можна доповнити своїми улюбленими овочами або фруктами! Наприклад, болгарським перцем і яблуком. ⠀

Для пряного запаху й смаку потрібно додати трохи спецій: часник, розмарин, чебрець, чорний перець, мускатний горіх і трохи кориці. А як родзинку можна використати жменю мигдальних горіхів і гарбузового насіння.

Переглянути цей допис в Instagram

Більше на тему: Гарбузовий суп: рецепт від Володимира Ярославського

Усі запечені інгредієнти потрібно перебити зі склянкою овочевого бульйону, процідити через сито, довести до смаку сіллю і перцем. Для контрасту можна додати трохи лимонного соку.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: