PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0id3d3LnN0Yi51YS9tYXN0ZXJjaGVmIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Гранола від Катерини Великої

07.08.2020

Гранола —  ситний і корисний сніданок. Її легко і просто приготувати у домашніх умовах. На відміну від магазинної, вона не містить хімічних добавок, зайвого цукру і гідрогенізованих жирів. Покроковий рецепт від учасниці «МастерШеф»-5  Катерини Великої знайдете у матеріалі.

гранола

Інгредієнти:

  • Вівсяні пластівці 2 ст. л.
  • Горіхи 1/3 ст. л.
  • Насіння 1/3 ст. л.
  • Родзинки 1/3 ст. л.
  • Сухофрукти – жменя
  • Сіль 1/4 ч. л.
  • Мед (або цукор) 1/2 ст. л.
  • Кориця 1/2 ч.л.
  • Рослинна олія 3 ст. л.
  • Вода 1 ст. л.

Більше на тему: Дорадо на вугіллі від Саші Маслова

Приготування:

  1. Змішати у мисці пластівці, сіль і горіхи.
  2. На слабкому вогні нагріти мед, воду, корицю, рослинну олію. Змішати до однорідної маси. Вилити у сухі інгредієнти та перемішати.
  3. Розігріти духовку до 130 градусів.
  4. Змастити деко олією і рівномірно розподілити суміш.
  5. Запікати 3040 хвилин.
  6. Додати сухофрукти і запікати ще 1015 хвилин до золотистого кольору.
  7. У порцію граноли додати йогурт, фрукти, ягоди за смаком.
  8. Зберігати у банці зі щільною кришкою.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: