МастерШеф

Соус песто: рецепт від Вадима Бжезинського (Пави)

Соус песто прийшов до нас з італійської кухні. Його можна додавати до яєчні, омлету або яйця-пашот, у сендвічі, тортилью, лазанью. Але і це не все! Песто ідеально підходить для пасти, ризото, піци, морепродуктів і до різних видів м’яса. Як приготувати соус песто? Покроковий рецепт від переможця «МастерШеф»-7 Вадима Бжезинського (Пави) читайте в матеріалі.

Соус песто: рецепт

Інгредієнти:

  • базилік 60 г
  • горіх кедровий 30 г
  • пармезан 40 г
  • оливкова олія – ​​60 мл
  • сік половини лимона
  • часник 1 зубчик
  • сіль, перець за смаком

Більше на тему: Аджика: рецепт від Вадима Бжезинського (Пави)

Приготування:

  1. На сухій сковороді обсмажуємо кедровий горіх.
  2. У чашу для блендера висипаємо підсмажений кедровий горіх, туди ж додаємо базилік, часник, пармезан, оливкову олію, сік лимона.
  3. Блендеруємо. 

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram  СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: