PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0id3d3LnN0Yi51YS9tYXN0ZXJjaGVmIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Сабайон з ягодами: рецепт від Вадима Бжезинського (Пави)

26.05.2020

Сабайон — один з найвідоміших десертів італійської кухні. Десерт з яєчного крему з додаванням вина не залишить нікого байдужим. Переможець «МастерШеф»-7 Вадим Бжезинський, він же Пава, розповів, як приготувати запечений сабайон з ягодами. Покроковий рецепт читайте в матеріалі.

Сабайон з ягодами: рецепт від Вадима Бжезинського (Пави)

Інгредієнти:

  • яйце куряче 6 шт.
  • цукор
  • вершки 30% 30 мл
  • ягоди і фрукти за бажанням

Приготування:

  1. Відокремити білки від жовтків. Збиваємо жовтки з цукром в міксері до білизни протягом 34 хвилин.
  2. Вливаємо вершки. Взбиваємо ще одну хвилину.
  3. Розрізаємо полуницю, кладемо в форму для запікання.
  4. Додаємо персик, малину, ожину.
  5. Поливаємо ягоди сабайоном і ставимо форму на деко.
  6. Запікаємо в духовці на гриль-режимі до рум’яної скоринки.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

banijay logo

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: