Вітелло Тоннато: рецепт від Вадима Бжезинського (Пави)
03.02.2020
Vitello Tonnato (Вітелло Тоннато) – це тонко нарізана телятина під крем-соусом із тунця. Одна з найсмачніших страв італійської кухні. Переможець «МастерШеф»-7 Вадим Бжезинський (Пава) наполегливо рекомендує її скуштувати і ділиться рецептом. Покроковий рецепт приготування Вітелло Тоннато читайте в матеріалі.
Інгредієнти: ⠀
- мікс салатів – 70 г
- мікрозелень (горох) – 20 г
- томати черрі – 12 шт.
- оливкова олія – 3–4 ст. л.
- бальзамічний оцет – 2 ст. л.
Інгредієнти для маринаду:
- телятина (товстий край / вирізка) – 600 г
- часник – 2 зубчики
- розмарин – 2 гілочки
- соєвий соус – 40 мл
- паприка (копчена) – 1 ч. л.
- гірчиця – 1 ч. л.
Інгредієнти для соусу:
- майонез (зробити / купити) – 150 г
- тунець (консервований в олії) – 50 г
- анчоуси – 2 шт.
- часник – 1 зубчик
- каперси – 1 ст. л.
- лимон (сік) – ½ шт.
- пармезан – 30 г
- гірчиця (французька) – 1 ч. л.
Більше на тему: Паста з соусом болоньєзе: рецепт
Приготування:
- Телятину маринуємо і загортаємо у фольгу.
- Ставимо в духовку на 3,5–4 години за температури 58 градусів.
- Блендеримо всі інгредієнти для соусу.
- Остигле м’ясо тонко нарізаємо й викладаємо на блюдо.
- Поливаємо соусом, заправляємо оливковою олією і бальзамічним оцтом.
Смачного!
Джерело: Instagram – pava_vb