МастерШеф

Вітелло Тоннато: рецепт від Вадима Бжезинського (Пави)

Vitello Tonnato (Вітелло Тоннато) – це тонко нарізана телятина під крем-соусом із тунця. Одна з найсмачніших страв італійської кухні. Переможець «МастерШеф»-7 Вадим Бжезинський (Пава) наполегливо рекомендує її скуштувати і ділиться рецептом. Покроковий рецепт приготування Вітелло Тоннато читайте в матеріалі.

Переглянути цей допис в Instagram

Інгредієнти: ⠀

  • мікс салатів 70 г
  • мікрозелень (горох) 20 г
  • томати черрі 12 шт.
  • оливкова олія ​​34 ст. л.
  • бальзамічний оцет 2 ст. л.

Інгредієнти для маринаду:

  • телятина (товстий край / вирізка) 600 г
  • часник 2 зубчики
  • розмарин 2 гілочки
  • соєвий соус 40 мл
  • паприка (копчена) 1 ч. л.
  • гірчиця 1 ч. л.

Інгредієнти для соусу:

  • майонез (зробити / купити) 150 г
  • тунець (консервований в олії) 50 г
  • анчоуси 2 шт.
  • часник 1 зубчик
  • каперси 1 ст. л.
  • лимон (сік) ½ шт.
  • пармезан 30 г
  • гірчиця (французька) 1 ч. л.

Більше на тему: Паста з соусом болоньєзе: рецепт

Приготування:

  1. Телятину маринуємо і загортаємо у фольгу.
  2. Ставимо в духовку на 3,54 години за температури 58 градусів.
  3. Блендеримо всі інгредієнти для соусу.
  4. Остигле м’ясо тонко нарізаємо й викладаємо на блюдо.
  5. Поливаємо соусом, заправляємо оливковою олією і бальзамічним оцтом.

Смачного!

Джерело: Instagram pava_vb

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram  СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: