PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0id3d3LnN0Yi51YS9tYXN0ZXJjaGVmIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Глінтвейн від Тетяни Литвинової

23.01.2020

Створити гарний настрій і розслабитися можна не тільки під цікавий фільм або в галасливій компанії. Атмосферу створює і популярний зимовий напій — глінтвейн! Покроковий рецепт глінтвейну від судді «МастерШеф»-2018 Тетяни Литвинової знайдете в матеріалі.

iStock-1051224734

Інгредієнти:

  • Сік вишні (або винограду, смородини, чорниці) — 500 мл
  • Червоне сухе вино — 500 мл
  • Чорнослив — 3—4 шт.
  • Курага — 4—5 шт.
  • Імбир — 4 см.
  • Інжир — 3 шт.
  • Апельсин зі шкіркою — 1/2 частина
  • Лимон зі шкіркою — 1/2 частина
  • Бодян
  • Кориця
  • Гвоздика
  • Чорний перець — 2—3 горошини
  • Духмяний перець — 2—3 горошини
  • Кардамон — 2—4 коробочки

Більше на тему: Домашні бургери: топ-5 рецептів від учасників «МастерШеф»

Приготування:

  1. Сік закип’ятити.
  2. Додати всі інгредієнти.
  3. Коли все закипить, влити вино, довести до кипіння, зняти з вогню, закутати і дати настоятися.
  4. Мед додавати за смаком, якщо знадобиться, перед подачею.
  5. Перед вживанням розігріти.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: