МастерШеф

Шоколадний трюфель від Катерини Великої

Шоколад завжди був і залишається солоденьким на всі випадки життя. А шоколадний трюфель взагалі – поза конкуренцією. Покроковий рецепт цих смачних цукерок від фіналістки «МастерШеф»-5 Катерини Великої знайдете в матеріалі.

iStock-541980852

Інгредієнти:

  • Чорний шоколад (мінімум 70% какао) – 250 г
  • Сливки (30%) – 125 мл
  • Вершкове масло – 50 г
  • Порошок какао – 50 г

Більше на тему: Шоколадний бісквіт від Єлизавети Глінської

Приготування:

  1. З’єднати шоколад, вершки, масло і відправити на водяну баню.
  2. Поставити в холодильник на 3 години.
  3. Зачерпувати чайною ложкою трюфельну суміш і формувати невеликі кульки.
  4. Потім скачати кожну кульку долонею і обваляти в какао.
  5. Подавати з кавою.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: