Фруктовий смузі-боул зі спіруліною і насінням чіа — смачна, ситна та дуже корисна страва. Смузі-боул є новим трендом у сфері здорового харчування. Його наливають в миску, прикрашають фруктами, ягодами, горіхами, насінням та їдять ложкою. Покроковий рецепт приготування фруктового смузі-боула від «МастерШеф»-8 Євгена Кірсанова знайдете в матеріалі.
Інгредієнти:
- Абрикоси — 250 г
- Сливи — 250 г
- Спіруліна — 1 ст. л.
- Йогурт натуральний — 300 г
- Насіння чіа — 2 ст. л.
- Сироп агави — за смаком
Більше на тему: Фотодобірка: піджаки Ектора Хіменеса-Браво
Приготування:
- Перемолоти насіння чіа.
- Попередньо видаливши кісточки, нарізати абрикоси і сливи дрібним кубиком.
- У блендер налити йогурт, додати 2/3 нарізаних абрикосів, слив, мелене насіння чіа, спіруліну і сироп агави за смаком. Все це ретельно збити.
- Смузі має бути смарагдового кольору. Якщо смузі буде загустим, можна додати трохи холодної води.
- Отриману масу налити в глибоку тарілку. Додати решту нарізаних абрикосів і сливи. Можна також додати горіхи.
Смачного!