Чоловічий суперфінал: якою була вирішальна битва на «МастерШеф»-7
Кулінарне протистояння у фіналі «МастерШеф»-7 добігає кінця. Лише три суперфіналісти продовжують боротьбу за півмільйона гривень, навчання у одній з найпрестижніших кулінарних шкіл світу Le Cordon Bleu і титул найсильнішого. На що зробили ставки Володимир Троцький, Михайло Грушецький і Вадим Бжезинський у вирішальній битві –читайте у матеріалі!
Читайте також: Хто став переможцем Мастер Шеф 7

35 фінальний випуск «МастерШеф»-7 назавжди увійшов до історії шоу, адже саме сьогодні відбувся грандіозний суперфінал. Вперше за сім сезонів пліч-о-пліч за звання найсильнішого боролися три чоловіки, більш того, троє друзів. Володимир «Гребіть усе» Троцький, брутальний мангальник Грушецький або «Цукор білий» Пава?
Читайте також: Переможець Мастер Шеф 7 Вадим Бзежинский (Пава) – інтерв’ю

Підтримати трійку суперфіналістів у кульмінаційному протистоянні завітала і 20-ка учасників «МастерШеф»-7…

І рідні…

На жаль, до Вови ніхто не приїхав. Але замість цього його підтримав весь балкон!
Фінальне завдання сюрпризів не піднесло – закуска, основна страва та десерт від кожного учасника. На приготування кулінарам відводилося 180 хвилин. І… час пішов!

Вибираючи закуску, Пава приготував восьминога з карамелізованими овочами. Більш того, овочі Вадим готував улюбленою технікою Діми, але чи правильним виявилося таке рішення? Ектор звернув увагу, що тарілку для подачі потрібно було взяти більшу.

Вова Троцький вирішив здивувати кількістю задіяних процесів – по 7-8 у кожній страві. Так, закуска у його виконанні – асорті з брускет з різними начинками та видами хліба. Ектор зазначив, що хліб смачний, але їсти його руками в умовах фіналу – не дуже продуманий варіант. Тетяна Литвинова звернула увагу, що виноград варто було очистити.

Міха подав на суддівський стіл тунець, панірований какао та чорним перцем, з фуа-гра, гелем із шампанського та апельсина, а також джемом з полуниці та вина. Судді зауважили, що рішення сміливе, інгредієнти цікаві. Правда, також врахували, що тунець на тарілці різного розміру. Більш того, Дмитро запитав, чи не вважає Михайло тунець занадто простим для фіналу? Хоча, судячи з усього, смак припав їм до душі.

В основній страві хлопці також вирішили пустити в хід фантазію та експерименти.

Пава подав каре ягняти з запеченими фруктами та овочами, а також з кизилово-лохиновим соусом. Спосіб приготування страви здивував суддів, але чому?

Вова зупинив вибір на каре кролика з пюре з карамелізованого буряка з вершками, овочами, запеченим інжиром з горгондзолою. Рішення вразило 20-ку, адже каре кролика приготувати дуже складно. Чи вдалося йому це?

Рішення Михайла також було ризикованим, адже «король м’яса» сьомого сезону віддав перевагу… морепродуктам. Чи вартий був того томлений восьминіг в овочах гриль та вині з полуничним песто?

Хто перевершив десертом самого себе, а кому вразити вдалося менше? Чи зміг Міха приготувати ідеальний шоколад? На який ризик пішов Пава? І чому Вова подав відразу три ласощі?
Дивіться 35 випуск «МастерШеф»-7 просто зараз!
Video: Мастер Шеф 7: якою була вирішальна битва в чоловічому суперфіналі
Video: Мастер Шеф 7: якою була вирішальна битва в чоловічому суперфіналі
Video: Мастер Шеф 7: якою була вирішальна битва в чоловічому суперфіналі
Уже в середу, 27.12.2017, ви побачите ексклюзивні кадри сезону, дізнаєтеся романтичні таємниці, інтриги й кумедні моменти, а також те, чого чекав кожен з нас, – ім’я переможця «МастерШеф»-7!
