Судді провели додатковий набір
Коли після всіх відбіркових етапів на шостому «МастерШефі» тільки 16 учасників отримали білі фартухи, вони зраділи, що у боротьбі за перемогу буде менше конкурентів.
Але вишикувавшись для першого конкурсу, кулінари не побачили традиційного виходу суддів. Замість цього з-за рогу показався Ектор Хіменес-Браво і жестом покликав учасників до секретної кімнати.
Дивіться онлайн Мастер Шеф 6 випуск 6 прямо зараз!
Виявилося, що судді “МастерШефа” вирішили добрати відсутніх учасників на додатковому кастингу. А “дідів” посадили стежити за всім цим по телевізору.
Новачкам треба було пройти ті випробування, які раніше пройшли 16 відібраних учасників, а саме:
Розібрати на частини курячі тушки.
Розкрити “кулінарний злочин”. Тут учасники сплутали прапор Болгарії (натякає на болгарський перець) з італійським прапором – і стали готувати томати. Тому що Італія – це не піца або паста, це томати…
…Ектор був вкрай здивований такою логікою.
І все-таки якимось дивом команда Тетяни і Миколи стала єдиною, що вгадати свою страву – чахохбілі. Ось тільки приготували вони її без болгарського перцю. Але все одно відразу вирушили на балкон.
І спостерігали звідти, як інші учасники продовжують мучитися.
Останнім етапом стало приготування страв з “кулінарної Біблії” – збірника рецептів французького шефа Поля Бокюза. З цим завданням краще за всіх впоралися Андрій і Катя.
Андрій приготував курку, яку Ектор Хіменес-Браво описав як ніжну і з хорошим балансом спецій.
Андрій зберігав зовнішній спокій, але в глибині душі хлопець радів.
Катя приготувала овочевий суп на курячому бульйоні. Тетяна Литвинова, спробувавши страву, сказала, що із задоволенням з’їла б її всю.
І разом з Тетяною, Миколою та Андрієм – Катя стала четвертим кухарем, що пройшов додатковий відбір.