Тілапія в паніровці з пармезаном від Мілана Котева
Всі продукти були придбані в МЕТRО
Інгредієнти:
• Філе тілапії – 2 шт.
• Пармезан – 50 гр.
• Паприка – 1 ст.л.
• Черемша – 2-3 гілочки
• Оливкова олія – 2 ст.л.
• Сіль
Приготування:
1. Спочатку приготуємо паніровку. Натираємо дрібно пармезан. Також нарізаємо зелень. Тут це може бути черемша, петрушка, кінза, кріп – все, що завгодно в будь-яких поєднаннях.
2. Далі в широкій тарілці з бортиками змішуємо пармезан, зелень і паприку з сіллю. Звичайно, можна додати свої спеції, а частину паприки замінити гострим чилі.
3. Змастіть філе оливковою олією, а потім обваляйте в паніровці, щоразу добре придавлюючи рибу.
4. Викладайте готове філе на пергамент з деко і випікайте хвилин 10 при 180 градусах.
5. Готовій рибі потрібно трохи відпочити, щоб скоринка з пармезану добре застигла, а вже потім перекладайте на тарілки і подавайте.
Смачного!