Секрети салату з телятини від Микити Моїсеєва
Iнгредієнти для салату (Всі продукти були придбані в МЕТRО):
• 100 г філе телятини
• 1 середній помідор
• 30 г білої частини стебла цибулі-порею
• 30 г руколи
• 20 г тертого сиру пармезан
• 2 чайні ложки оливкової олії (Акційна ціна від МЕTRO: 99,90 грн/500гр)
• 1 чайна ложка соєвого соусу
• 1 чайна ложка соусу «Чилі»
Приготування:
1. Філе телятини промити, відварити в підсоленій воді до готовності і охолодити. Нарізати тонкими скибочками.
2. Помідор промити, обдати окропом, зняти шкірку. М’якоть нарізати дрібними кубиками. Дрібно нарізати цибулю-порей і змішати з нарізаною м’якоттю помідора, злегка посолити і скропити 1 чайною ложкою оливкової олії.
3. У маленькій мисочці змішати соєвий соус з соусом «Чилі». Отриманою сумішшю, за допомогою кулінарної кисті, вистелити дно тарілки.
4. Зверху викласти шматочки телятини, потім шматочки помідора з подрібненою цибулею-пореєм.
5. Руколу скропити оливковою олією і викласти зверху на страву.
6. Салат присипати тертим пармезаном.
Смачного!