МастерШеф

Стало відоме ім’я учасника, який залишив проект «МастерШеф» цього тижня

Сьогодні, 19 вересня, 19 кухарів-аматорів
змагалися за звання найкращого шеф-кухаря країни, грошову винагороду в 500
000 гривень і можливість навчання в найкращій кулінарній школі Парижа Le
Cordon Bleu. Судді проекту – славнозвісний шеф-кухар Ектор Хіменес Браво,
ресторатор Микола Тищенко, а також телеведуча і великий гурман Жанна Бадоєва –
приготували для учасників нелегкі кулінарні випробування, які вони матимуть
подолати на шляху до перемоги.

Нагадаємо, що в
кожній програмі учасники мають успішно пройти три конкурси. За підсумками
минулих змагань визначається 4 претенденти, які не впоралися із завданнями.
Саме вони змагаються в останньому кулінарному двобої за назвою «Битва чорних
фартухів». Той учасник, який не впорався з поставленим завданням, залишає
проект назавжди.

Цього тижня учасникам
довелося пройти через дійсно серйозні випробування. Вони мали спіймати жабу, вбити
її й приготувати з неї страву. Звісно, для виконання такого завдання
кулінарам потрібно було перебороти себе й зібрати докупи всю сміливість і
мужність. На виїзному командному випробуванні лише за 1,5 години потрібно було
приготувати їжу на 70 комбайнерів посеред поля пшениці. Заради виграшу своєї
команди учасники боролися щосили. Але змагання тому й змагання, що для
подальшої участі залишає тільки найсильніших. До їхнього переліку цього тижня не
потрапив 29-річний учитель географії із села Вільшанка Хмельницької області Володимир
Олійник
, який і залишив шоу.

18
кухарів-аматорів продовжують боротьбу за перемогу в другому сезоні проекту. Наступного
тижня учасники вперше на проекті поділяться на команду чоловіків і команду
жінок. А виїзний конкурс мине в справжньому кар’єрі. Які ще випробування
чекають на учасників у цій програмі й хто залишить проект наступним – дізнайтеся
в середу, 26 вересня, о 20:00 на
СТБ. Не пропустіть! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: