Вийшов журнал «МастерШеф»
Радісна новина для
шанувальників найкулінарнішого шоу телеканалу СТБ: тепер ви знайдете
улюблені рецепти на сторінках нового журналу «МастерШеф»! Тільки в
ньому будуть представлені найкращі рецепти із шоу – як від учасників і
членів журі, так і від зоряних гостей.
Керуючись журналом, ви зможете
приготувати:
- «Холостяцьку юшку» від Макса Чмерковського
- лосося
по-норвезьки від Олександра Рибака - «Чаклуни»
від Оксани Марченко - рагу з
гусака від Сергiя Жигунова - крем-суп
із броколі від Олександра Кривошапка - яблучний
пиріг «Татен» від Олега Скрипки.
Також на вас чекає ексклюзив від
блискучої трійці суддів проекту «МастерШеф» – рецепти трьох романтичних
вечерь. Ектор Хіменес Браво розповість читачам про високу кухню: ви
дізнаєтеся, як приготувати оленину з пюре з кореня селери з лісовими
грибами й демігласом з єжиаввіві, ягняти з грибами та равіолі з
блакитним сиром і маскарпоне. Микола Тищенко поділиться секретами
приготування перепелиці, фаршированої фуа-гра та інжиром, і справжнього
узбецького плову, а також покаже, як подати ці страви в три оригінальні
способи. А з Анфісою Чеховою ви навчитеся готувати страви-афродізіаки –
такі як салат із рукколи з креветками й фахітос.
В журналі ви
знайдете 105 найкращих рецептів із шоу! Крім того, на вас чекають
унікальні майстер-класи, поради й коментарі від кращих
професіоналів-кулінарів України – експертів шоу.
Поспішаєте придбати журнал «МастерШеф» – з 15 листопада в точках продажу
преси.
Також замовити випуск із доставкою
по Україні можна через Інтернет
або за телефоном: (044) 207-97-19.