Шоу залишила Тетяна Стребкова
Сьогодні, 26 жовтня, 14
кухарів-аматорів з усієї України боролися за місце на кухні шоу
«МастерШеф». Допомагали й судили їх наші головні кулінарні експерти:
відома телеведуча і справжній гурман Анфіса
Чехова, один з найкращих
шеф-кухарів світу Ектор
Хіменес Браво і відомий
ресторатор Микола
Тищенко.
Нагадаємо, що в кожній програмі
учасники мають успішно пройти 3 конкурси. За підсумками минулих змагань
визначається 4 претенденти, які не впорались із завданнями. Саме вони
борються в останньому кулінарному двобої під назвою «Битва лузерів».
Той учасник, який не не впорався з поставленим завданням, залишає
проект назавжди.
На цей раз свою коронну страву
показала зірка російського кіно – Сергій Жигунов. Він
приготував по складному рецепту рагу з гусака. А конкурс
«коробка-загадка» глибоко шокував учасників, адже під кришкою
перебували … тельбухи, з яких їм треба було приготувати смачну
ковбасу. А у виїзному завданні бригади пожежників оцінювали кулінарні
здібності учасників шоу. Для найслабших кулінарів судді приготували
вкрай незвичайне випробування – приготувати страву з кісткового мозку,
перед цим самостійно діставши його з стегнових кісток великої рогатої
худоби. За підсумками останнього конкурсу проект покинула
Тетяна
Стребкова.
Отже, залишилося 13
претендентів, які продовжуватимуть змагатися за звання
Кращого Кухаря України, 500 000
гривень і навчання в кращій кулінарній школі Парижа Le
Cordon Bleu.